Toronyóra számlapok

Kecskeméti Nagytemplom számlapjai 380cm

Toronyóra számlapok, díszórák tervezésében több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bátran vállaljuk ezek ízléses az épülettel harmonizáló egyedi tervezésű óraremekek kivitelezését. Kínálatunkban megtalálhatóak a fekete-fehér római számostól a színes akár arab plasztikus számokkal és aranyozott mutatókkal szerelt órák.

 

 

 

 

 

Számlapokon a mai legmodernebb az autóiparból átvett felületkezelési módszereket alkalmazzuk így biztosítva tartósságukat. Anyaguk lehet szénacél, horganyzott lemez, rozsdamentes acél és alumínium, vázszerkezetüket zártszelvényből gyártjuk.

Mutatószerkezet

Mutatószerkezet biztosítja a mutatók megfelelő általában 1:12 arányú áttételét és egyben rögzítését. Az áttétel 24 órás számlap esetén megváltozik. Mutatószerkezeteink esztergályos és marási munkáit gépműhelyűnkben végezzük ennek köszönhetően a széria típusokon kívül az egyedi szerkezeteket is gyorsan el tudjuk készíteni. A mutatószerkezet méreteit a mutatók nagysága, súlya és a kívánt tengely hossz határozza meg.
A szabadban lévő tengelyek vízmentességét szimeringel az alkatrészek korrózió állóságát rozsdamentes acéllal vagy horganyzással biztosítjuk.

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.